Thursday, March 1, 2007

Iata-i pe cei invitati deocamdata in proiectul ALTESTIRI, in ordine vag aleatoare:


Ioana Calen, Demostene, Alex Petrosanu, Drastik, DjMacbeth, Maria K si Sorin T
Hello all


Imediat ce termin postul asta veti primi invitatiile.


ALTESTIRI


INTRO:

Blogul de fata se vrea a fi punctul de start al unei platforme independente (evident, 2.0) care sa bage in seama stirile asa-numite "de nisa". As vrea opinia fiecaruia dintre voi referitor la cum definim (si delimitam) nisa in .ro si in romania in general, in momentul de fata. Opiniile voastre despre cat de "adanc" intram in nisa le astept, la fel, pe comment-uri si pe mail trimis tuturor membrilor. Nu stiu inca exact cati sunteti in momentul de fata, va voi numara dupa ce va trimit invitatiile.

Conceptul ALTESTIRI e simplu: un nucleu de membri, desemnati in momentul de fata de ioana calen si de catre mine, generatori ai proiectului, vor avea acces la acest blog, avind libertatea sa posteze stiri "de nisa", stiri ocultate de circuitele mainstream locale si internationale.
Orientativ, domeniile sunt urmatoarele: new media, tech, gadget, technology, digital art, experimental art,
philosophy, underground, music, future, indie media, independent art projects, japan etc. Le-am scris in engleza pentru ca, la un moment dat, mult timp dupa ce o sa fie "live", as vrea sa scriem aici in engleza. Pana atunci, simtiti-va liberi sa scrieti in orice limba vreti, multiculturalismul e bine privit de "altestiri" :)

Pe masura ce ne testam intre noi ca rank si numar de post-uri, in modul "privat" al blogului, ne vom da seama care-i trucul sa avem minimum 5 posturi clean pe zi. Singura regula de baza a posturilor e ca nu trebuie sa fie mai mari de 5 randuri, font large, in template-ul "minima black", care va deveni oarecum default din mai multe motive. Fiecare stire va trebui sa aiba cel putin 5 tag-uri, ca sa putem pastra content-ul cat mai bine pus pe categorii si sa facem ceva care sa fie pe bune o unealta web 2.0.


Putem face asta? Eu cred ca da.
Stirile pe care le vom genera vor deveni surse de inspiratie si subiecte pentru presa mainstream, din ai carui membri facem, mai mult sau mai putin, cu totii parte.


Hai sa dam drumul continutului de nisa si sa-l impingem catre mase!



o dimineata excelenta tuturor,



Miron Ghiu
miron.ghiu@gmail.com
nomaduzzu@yahoo.com